Sad se Lundbergu "skratila ruka", slavlje Monaka i Barselone za kraj!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.02.2024.
22:39
Izvor: Sportske.net

Sledi nam tronedeljna pauza.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je košmarno 26. kolo za srpske predstavnike. 

U duelu Barselone i Albe domaći tim nije imao nikakvih problema, osim u prvoj deonici, gubili su košarkaši Barselone na startu druge četvrtine sa 31:34, ali onda je sve palo u vodu za Albu. 

Ubrzo smo videli seriju 9:0, pa onda i 11:0 do kraja poluvremena i stvar je već bila prilično jasna.

Treća četvrtina je rešila pitanje pobednika, Barsa je dobila ovu deonicu sa 29:12, imala i +31 u jednom momentu, a u poslednjoj je dozvolila Albi da na kraju ima pristojan zaostatak. 

Na kraju - 93:77. Ernangomez je imao 18 poena, Laprovitola 13. Kod gostiju Šnajder 14. 

U derbiju kola veoma neizvesno u duelu Virtusa i Monaka, gledali smo izuzetno neizvesnu zavšrnicu i na kraju pobedu gostiju - 78:81. 

Monako je imao ozbiljnu prednost tokom prvog poluvremena, pisalo je na semaforu u jednom trenutku 27:43, ali je ta prednost polako počela da se topi. Skoro čitavu utakmicu su gosti bili u prednosti, ali je Virtus stigao do neizvesne završnice i rezultatske klackalice na samom kraju. 

Lundberg je na 8 sekundi do kraja promašio otvorenu trojku pri rezultatu 78:79, potom je imao i pokušaj za pobedu na sekund do kraja pri rezultatu 78:80, ali ovoga puta, za razliku od meča protiv Partizana, nije imao sreće. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke