Sada je jasno, "AdmiralBet" je posle ovog poteza, "Panter" među kladionicama!

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.04.2023.
10:27
Izvor: Sportske.net

Gest za aplauz zlatnog sponzora KK Partizan!

Povezane vesti

Trojka Kevina Pantera obišla je Evropu, a navijači Partizana će, kao i kada je Kecman dao onu trojku u Zagrebu pamtiti ne samo koš, to se podrazumeva, već i gde su bili i šta su radili u trenutku istorije. Nije to specifično za "Grobare", svi navijači se prisećaju i okolnosti u kojima se sve odigralo.

U svakom slučaju, na mrežama se vrte poeni kapitena crno-belih u popularnom "Forumu", trojka za večnost i brejk crno-belih na startu četvrtfinalne serije Evrolige. Sada je Kaunas bliži, ali prvi će pomenuti heroj, Panter reći da je ovo samo početak i da igrači Partizana treba da se ponašaju kao da su izgubili prvi meč. 

A znate li ko će se još sa ushićenjem sećati trojke?

Igrači AdmiralBeta, oni od jutros imaju razlog više da se sa osmehom prisećaju i ishoda i opklade iz Madrida.

Popularna kladionica je izašla juče sa kvotom 50, za pobedu Partizana uz zvuk sirene. 

Sjajna mogućnosti, zanimljivo, nemali broj njihovih igrača je verovao da će se nešto ovako desiti.

I, desilo se, ili nije, postoji više ugla gledanja na stvar.

Panter jeste pogodio za pobedu u poslednjoj sekundi, ali pre sirene. Do kraja je ostalo 0.4 sekundi, pa je ipak poslednji šut imao Hezonja. Hrvat koga "Grobari" obožavaju je promašio, možda je vreme već isteklo, ali kada je lopta bila kod njega, usledila je sirena.

Ipak, herojski potez AdmiralBeta, oni su "Panter" među kladionicama i igračima posle ovog gesta. Odlučili su da priznaju kvotu 50 i obraduju svoje igrače. Ovo je i deo poklona u čast Partizanove pobede, ne zaboravite da je AdmiralBet već par godina zlatni sponzor KK Partizan i da su bili uz klub i kada stvari nisu izgledale ovako sjajno.

Ponosni su na svoje poslovne partnere, crno-bele, pa su i na ovaj način rešili da proslave sinoćnju pobedu. Recimo i to da je popularni "A tim", čirlidersice Partizana koje izazivaju mnogo pažnje ideja AdmiralBeta i njihov poklon navijačima Beograđana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke