Saga je gotova, Divac mu dao milione!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.10.2019.
19:18
Izvor: Sportske.net

Sakramento Kingsi obavili jako važan posao.

Epa/Andrew Gombert
Epa/Andrew Gombert

Povezane vesti

Prethodnih dana se u američkim medijima govorilo o budućnosti Badija Hilda u redovima Sakramento Kingsa.

Bek sa Bahama je izjavio da je uvređen ponudom od 90 miliona dolara i da želi više novca, nakon toga je gestikulirao generalnom menadžeru Divcu da ga plati, a sada su, prema informacijama koje ima pouzdani Adrijan Vojnarovski, pronašli zajednički jezik.

Naime, Badi Hild je pristao da potpiše produžetak saradnje sa "Kraljevima", u pitanju je četvorogodišnji ugovor težak 94 miliona američkih dolara, koji bi potencijalno mogao da teži i 106 miliona.

Brojni mediji su preneli da je u pitanju cifra od 86 miliona dolara, ali je Vojnarovski otkrio detalje, prema kojim će Hild dobiti zagarantovanih 86 miliona američkih dolara, kao i osam miliona u bonusima koji su vrlo dostižni.

Tu je i potencijalnih 12 miliona dolara u vidu podsticaja, koji bi, kao što smo napisali, visinu ugovora mogli da podignu do 106 miliona američkih dolara.

Dakle, Badi Hild ostaje u prestonici Kalifornije, ostaje da vidimo da li će Divac uspeti da se dogovori i sa Bogdanom Bogdanovićem, koji bi narednog leta mogao da postane ograničeno slobodan agent.

Srpski košarkaš je dobio ponudu od 50 miliona dolara na četiri godine, za sada nema naznaka da će je prihvatiti, kako bi narednog leta mogao da dobije i veći ugovor od drugih klubova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Monday, 21.10.2019
20:52

Bogdan ce dobiti 50miliona lira od Fenera ako ne prihvati sto mu Divac daje