Saigrač pokazao prstom na Bogdana: "Da nije njega, izgubili bi"

Autor: Filip Rodic
petak 29.03.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Zahvalnost i poštovanje.

Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Nova pobeda Atlanta Hoksa nad Boston Seltiksima uz sjajnog Bogdana Bogdanovića. Srpski reprezentativac je završio sa 24 poena u trijumfu 123:122.

Na konferenciji za medije se Bogdan pojavio uz saigrača Dežontea Mareja, koji je upisao čak 44 poena, pa su unakrsno odgovarali na pitanja novinara.

Marej je prilikom odgovoaranja na jedno pitanje naglasio da bez Bogdana ne bi dobili ovu utakmicu. Nadovezao se Bogdanović komentarisanjem borbe sa Kristapsom Porzingisom, centrom-trojkašem.

"Težak zadatak za nas bekove, ali na nama je da se borimo i da ga izguramo iz reketa. Nikom od centara nije lako kad im se uđete u noge. To pokušavamo da činimo u odbrani", rekao je Bogdan.

Pohvalio je i Mareja, koji je pržio vrhunsko izdanje uprkos bolovima u leđima.

"Znam da je vrhunski u igri jedan na jedan, igramo ponekad jedan protiv drugog. Kad god su preuzimali, tražili smo da ode lopta ka njemu jer je on naš najbolji igrač u tim situacijama. Ne znam koliko je koševa zaredom dao u toj situaciji", istakao je Bogdanović.

 "Kako sezona odmiče, trudimo se da pronađemo najbolje akcije. Ukoliko je neko raspoložen, nalazimo ga. Svi znaju svoju ulogu. Čitamo igru, tj. ono što nam odbrana daje. To smo dobro činili u prethodnim utakmicama", zaključio je Bogdan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke