Sakramento uništio Voriorse, našem "Smajliju" sve same nule...

Autor: Boris Jovanović
petak 26.03.2021.
07:55
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrano pet mečeva, težak poraz Voriorsa, Klipsi dobili u Teksasu, Majami u velikoj krizi...

AP Photo/Randall Benton
AP Photo/Randall Benton

Povezane vesti

Ubedljiv trijumf Kingsa u malom derbiju Pacifika, iskoristili su odsustvo Stefa Karija i naplatili sve muke Voriorsima. U danu kad su ostali bez Bjelice, koji je ionako bio na ivici rotacije, do nogu su potukli Voriorse. D'Aron Foks je imao veče karijere, 44 poena, dodao 7 asistencija, u poslednje dve nedelje igra fantastično, u proseku postiže 30.7 poena. Kod gostiju pojavio se naš Smailagić, samo dva i po minuta, kolone su mu ostale prazne.

Meru šampionu uzela je i Filadelfija. Deni Grin je razočarao u Lejkersima, vratio se u grad sa novim timom, ubacio osam trojki za 28 poena, kao da je želeo da pokaže da vredi više od onoga što smo gledali u žutom dresu. Četvrta pobeda Siksersa u nizu, oni su bez Embida, ali su dobili sedam od osam mečeva bez najboljeg igrača i vode na Istoku. 

Klipersi su slavili ponovo u San Antoniju Redži Džekson je ubacio 28 poena, Pol Džordž 23 u danu kada je tim ostao bez "Slatkog Lua" Vilijamsa koji je otišao u Atlantu u zamenu za Radžona Ronda. Rondo će tek debitovati za Klipse, vraća se u grad nakon što je prošle godine na istom mestu u drugom dresu osvojio titulu sa Lejkersima.

Njujork se vratio sa -17 počistio Vizardse, poslednji period su počeli serijom, dali 39 poena u toj četvrtini. Alek Burks je postigao 15 od 27 7 poslednjem periodu, gvozdena odbrana na kojoj insistira Tom Tibodo je odradila svoje pa Niksi jezde ka plej-ofu.

Portland je dobio u Majamiju, Lilard je ubacio sva tri bacanja nakon što ga je faulirao Ariza prilikom šuta za pobedu. Ili nije, tvrde u Majamiju, bunili su se ali nije vredelo, tim iz Oregona je slavio. MekKolum je bio sjajan u prvoj četvrtini, dao je 21 od ukupno 35 poena, Lilard je dodao 22. Majami je u velikoj krizi, pet poraza u nizu, i sada su pali ispod 50% uspešnosti.

Majami - Portland 122:125
Njujork - Vašington 106:102
San Antonio - LA Klipers 85:98
LA Lejkers - Filadelfija 101:109
Sakramento - Golden Stejt 141:119

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke