Sale Đorđević predstavljen u Virtusu, Mihi odmah poslao neobičnu poruku! A šta mu je Danilović rekao?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.03.2019.
21:02
Izvor: Sportske.net

Već je prionuo na posao, sutra debituje!

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sve se veoma brzo odigralo, ponuda Virtusa iz Bolonje bila je primamljiva i prihvatljiva za selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića koji je odlučio da se vrati u grad u kojem je kao igrač već ostavio značajan trag, ali tada ne u Virtusu, nego u rivalskom Fortitudu.

Đorđević je danas i zvanično predstavljen u Virtusu, odradio prvi trening sa igračima, a već sutra će (20:30h) debitovati u revanš meču osmine finala FIBA Lige šampiona, protiv francuskog Le Mana. Prvi meč je završen bez pobednika, 74:74.

Na promociji, Đorđević je jasno i glasno istakao koji mu je glavni cilj u Virtusu.

''Znam da ću morati da donesem nešto pozitivno, moje, želeo bih da stavim svoj pečat na ove momke, uz moju viziju tima koji treba da pobeđuje. Želim da pobeđujem, želim da osvajam titule, ovde sam zbog toga'', poručio je Đorđević.

Neće imati dovoljno vremena da upozna ekipu do sutrašnje utakmice, ali...

''Nadam se da neću napraviti štetu. Malo je bilo vremena, moramo da počnemo od nekih dobrih stvari koje su do sada učinjene, dodajući još nešto što će nam pomoći da pobedimo i plasiramo se u sledeću rundu. Čeka me duga noć u pripremi za sutrašnji izazov'', istakao je Đorđević.

Juče su italijanski mediji preneli izjavu trenera fudbalera Bolonje Siniše Mihajlovića, koji je izrazio zadovoljstvo zbog Đorđevićevog dolaska i otkrio da su oni dugogodišnji prijatelji.

Naravno, danas je Đorđeviću postavljeno pitanje u vezi Mihajlovića, a on je imao zanimljiv odgovor.

''Poslednji put kada je došao na našu utakmicu u Torinu, mi smo izgubili, zato je bolje da sad ostane kod kuće'', našalio se Sale i dodao:

''On je pravi, veliki prijatelj, to prijateljstvo datira iz mlađih dana...''.

Predrag Danilović je legenda Virtusa, kao igrač je ostavio nei zbrisiv trag, pa su novinari danas pitali Đorđevića i šta mu je Danilović rekao pred polazak iz Beograda.

''Srećno, brate''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke