Saletova surova lekcija Partizanu, mnogo je još posla pred Obradovićem

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.09.2021.
20:47
Izvor: Sportske.net

Crno-beli nijednog trenutka nisu uspeli da priprete Fenerbahčeu.

Printscreen Twitter
Printscreen Twitter

Povezane vesti

Košarkaši Partizana večeras su imali najjaču proveru od početka priprema za novu sezonu, i to u finalu ''Istanbul kupa'', gde je Fenerbahče ubedljivo savladao crno-bele rezultatom 89:62.

Već sam početak meča bio je ilustracija šta ćemo gledati do samog kraja - mučenje objektivno slabijeg Partizana, dodatno iscrpljenog jučerašnjim maratonskim dvobojem sa Monakom, kada su se igrala čak tri produžetka.

Više od pet minuta crno-beli večeras nisu uspeli da postignu prve poene, a za to vreme tim Saše Đorđevića je već poveo sa 10:0. Dalas Mur nije imao rešenja u napadu, Dušan Miletić nije uspevao da se nosi sa centrima domaćeg tima, Uroš Trifunović kao da je još uvek u prošloj sezoni, a ni ostali nisu bili ni blizu željenog nivoa igre.

Tek ulaskom Kevina Pantera crno-beli su postali nešto oapsniji u napadu, uz njega je najveća pretnja po koš rivala bio Smailagić, svoje momente imao je povremeno i Zek Lidej i to je uglavnom bilo to što smo videli od Partizana večeras.

Naravno, nedovoljno za ozbiljniji otpor Đorševićevom timu koji je na poluvreme otišao sa 14 poena razlike, bilo je 47:33, a u nastavku je tu prednost i udvostručio, što će reći da se ništa bitnije nije promenilo u odnosu snaga na terenu ni tokom drugih 20 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke