Šamarčina Lejkersima na startu, zaboravili ste kakav je doktor Nemanja Bjelica!

Autor: Boris Jovanović
sreda 20.10.2021.
08:19
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija Srbina na otvaranju sezone!

AP Photo/Ringo H.W. Chiu
AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Povezane vesti

Ovoga puta je bilo stvarno, Lejkersi su nastavili gde su stali u predsezoni, porazom. Šest puta su izgubili na pripremama, dva puta od Golden Stejta, kako rekosmo sada je počelo ono pravo sezona, i opet poraz.

Stef Kari je napravio tripl-dabl ali je bio nezadovoljan jer je loše šutirao. 

"Baš sam bio treš", samokritičan je Kari koji je završio sa 21 poenom, po 10 skokova i asistencija, njegov prvi tripl dabl za bezmalo pet godina. Lider Voriorsa je šutirao 5 od 21, pomoć je imao u Bjelici. Srbin je odigrao strašan meč završio sa 15 poena i 11 skokova, u stvari je klupa Voriorsa donela pobedu timu, dali su 55 poena, rezervisti Lejkersa su ubacili 29. Kod domaćih, Lebron i Dejvis su kombinovali 67 poena, ali je tim promašio deset bacanja, Uz to, težak debi Vestrbruka, 8 poena, 5 skokova, 3 asistencije. Promašio je sve za tri poena, izgubio četiri lopte. Niko iz tima se nije priključio Dejvisu i Lebronu, niko nije bio dvocifren od Lejkersa pa je poraz zaslužen. 

Još malo o Bjelici, bio je odličan u ključnim trenucima, pogađao kada je bilo najpotrebnije, zaista ohrabrujući debi. Srbin je imao 4 asistencije, a šutirao je 85%.

U prvom meču nove sezone, Baksi su podigli zastavu i savladali Netse. Šampion je u derbiju Istoka dominirao, Adetokumbo je završio sa 32 poena, 14 skokova i 7 asistencija. Još pet Baksa je bilo dvocifreno, gosti iz Njujorka nisu mogli da pariraju sem Duranta koji je dao 32 poena.

LA Lejkers - Golden Stejt 114:121
Milvoki - Bruklin 127:104

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke