Samouvereni crno-beli: ''Mi se pitamo!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.10.2021.
23:59
Izvor: Sportske.net

Vreme je i za evropske izazove.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović rekao je danas da ukoliko crno-beli budu imali pravi pristup protiv Hamburga mogu do nastavka pobedničkog niza.

"Kao i sve četiri utakmice, koje smo do sada pobedili mi se pitamo. Ako naš pristup bude pravi mislim da možemo da pobedimo i nastavimo pobednički niz", rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Košarkaši Partizana u utorak gostuju ekipi Hamburga, u prvom meču Grupe A Evrokupa.

Crno-beli su u četiri utakmice ABA lige upisali isto toliko pobeda, dok nemački tim u domaćem prvenstvu ima učinak od dve pobede i dva poraza.

Avramović je dodao da njegovu ekipu očekuje težak raspored sa po dve utakmice nedeljno, a da je ekipa Hamburga poznata po agresivnoj igri u odbrani.

"Tipična nemačka ekipa, koja igra dosta agresivno u odbrani, sa puno trčanja, imaju dobru čvrstinu i par dobrih igrača na spoljnim pozicijama", rekao je on.

Košarkaš Nemanja Dangubić istakao je da je ta utakmica veoma značajna, kao i da bi Partizan "trebalo da nametne svoj ritam i igru".

Glavni skaut Partizana Bogdan Karaičić ocenio je da je "Hamburg atletski dosta spremna ekipa, koja voli da igra u tranziciji".

"Prva stvar koju ćemo pokušati da zaustavimo je ta igra u tranziciji, a druga je njihov skok u napadu", rekao je on.

Meč između Hamburga i Partizana na programu je u utorak od 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke