Saša Dončić potvrdio - Luka će jednom zaigrati Crvenu zvezdu!?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 06.04.2023.
21:24
Izvor: Sportske.net

Neće se to desiti skoro, ali...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Saša Dončić, otac jedne od najvećih planetarnih košarkaških zvezda Luke Dončića, bio je danas u dvorani "Aleksandar Nikolić" gde je posmatrao evroligaški meč između Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Naravno, Dončić je bio zanimljiv medijima posle susreta koji je pripao crveno-belima, pa je tako prokomentarisao okršaj, ali i otkrio da njegov sin kada god je u mogućnosti gleda što više košarkaških utakmica širom sveta.

"Zvezda iz godine u godinu napreduje. Bilo je malo nesrećnih poraza, ali što je najbitnije da Zvezda raste iz godine u godinu. Ne znam da ima neki čovek da je nezadovoljan igrom i atmosferom. Sve za pet", počeo je Saša Dončić.

Da li je u Beograd stigao na nagovor sina?

"Volim i ja košarku, ali da, bili smo i s Lukom u kontaktu. Gleda i on, naravno. Gleda sve lige u Evropi i Americi".

Upitan je i da li će Luka ikada zaigrati za Crvenu zvezdu.

"Gledajte, to je pitanje za njega. Mislim da ga je neki novinar upitao na Evropskom prvenstvu 2017, pa mislim da je odgovor poznat", rekao je Saša Dončić.

Taj odgovor je glasio ovako:

"Veliki sam navijač Zvezde i voleo bih jednog dana da zaigram u crveno-belom dresu. Naravno, to nije moguće sada, ali kad budem stariji ili pred kraj karijere, rado ću doći u Zvezdu. Želim da igram pred “delijama”, oni stvarno prave odličnu atmosferu", rekao je tada Luka Dončić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke