Saša Đorđević o radu sa Teom: "Urlao sam na njega 2014... Hoću pravog da ga vidim"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.10.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

"Neću ovog lošeg".

 EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević pričao je u podkastu "X&O's" kod Edina Avdića o brojnim temama, između ostalog i o saradnji sa Milošem Teodosićem.

Od 2013. do 2019. godine popularni Sale Nacionale kormilario je reprezentacijom Srbije i jedan od važnijih igrača u njegovoj eri u kojoj su osvojene tri srebrne medalje na Olimpijskim igrama, Evropskom i Svetskom prvenstvu, bio je Miloš Teodosić.

Iskusni plejmejker Crvene zvezde je upravo pre Đorđevića gostovao u istovetnom podkastu.

"Imao sam sreću da treniram Miloša Teodosića kao jednog košarkaškog virtuoza, kao jednog od najtalentovanijih košarkaša koji je prošao kroz ove prostore. Imao je ponekada, kada napravi neku grešku... Sećam se da sam urlao na njega 2014. 'Daj mi pravog Tea, neću ovog lošeg. Ovaj dobar mi treba, on je majstor, njega hoću stalno da vidim da vidim, neću ovog lošeg. To svako može da bude, to je lako. Ovo, ovo si ti'.

Insistirao sam jako na tome i ponosan sam na odnos koji sam s njim izgradio. On je najbitniji igrač, kao što je Duda Ivković rekao, njegove generacije, u tom periodu njegove dominacije", naveo je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke