Saša Obradović ganut dočekom, ali ne zna šta će sa Džejmsom...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.01.2023.
23:29
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana su ga aplauzima pozdravili.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti


Posle meča između Partizana Monaka (100:80) prvi je pred novinare na pres konferenciji izašao trener Monaka Saša Obradović.

Na početku se osvrnuo na aplauze koje je pred početak meča dobio od strane navijača Partizana.

''Hvala im. Osećam se super da me neko poštuje i na ovaj način izražava poštovanje. To je i velika čast na kraju krajeva. Iz suprotnog sam tabora, nije to više ni toliko bitno, ja sam Srbin i ovde i u Monaku, predstavljam Srbiju i hvala im u svakom slučaju'', rekao je Obradović.

Kakve su ambicije Monaka, fajnal-for?

''Svi imamo iste ambicije, za sada plej-of, a mnogi pričaju i o F4. I ova utakmica je pokazala koliko je izjednačena Evroliga i koliko je sve moguće. Zadovoljan sam sa prve tri četvrtine, analiziraćemo greške, ali moramo što pre da zaboravimo, jer je sledeća utakmica najvažnija. Mislim da se do poslednjeg kola neće znati ko će u plej-of'', rekao je Obradović.

Usledilo je i pitanje koliko je atmosfera u dvorani uticala na njegove igrače, a Obradović je u odgovoru provukao i razočaranje onim što je večeras pokazao Majk Džejms koji je večeras šutirao iz igre 2/12.

''Uz sve poštovanje, pa i menjanje sudijskog kriterijuma, nije toliko taj faktor uticao na nas. Kao i u Milanu, Tel Avivu... malo smo i sami sebe stavili u takvu situaciju. Ponekad je teško 'ući u glave' naših vodećih igrača. Moraš nešto i da istrpiš, ali malo više zaboli kad znaš šta smo pričali, a što nije ostvareno na terenu.

Možemo da pričamo i koliko nam je falio Lojd, bila bi drugačija utakmica, ali moramo i sa tim da se nosimo'', rekao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke