Saša Obradović najavio ispisivanje istorije u duelu protiv Zvezde!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 06.03.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Trener Monaka čeka da rekord bude oboren.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Košarkaši Monaka u četvrtak od 19 sati dočekuju Crvenu zvezdu u meču 28. kola Evrolige.

"Knževi" su trenutno četvrti na tabeli sa skorom 17-10 i nižu samo pobede u Evroligi, dok je Zvezda, koja u Monako ide bez čak petorice igrača, tek 16. sa odnosom pobeda i poraza 10-17 i bez realnih šansi da se dokopa plej-ina.

Meč u Monte Karlu mogao bi da uđe u istoriju Evrolige ukoliko plejmejker Monaka Majk Džejms postigne 12 poena i tako na večnoj listi strelaca pretekne Vasilisa Spanulisa koji je na koti 4.555, dok Amerikanac sada ima 11 manje.

Pre utakmice protiv Zvezde trener Monaka Saša Obradović prvo se dotakao Džejmsa.

“Majkov rekord je veoma iščekivani magičan trenutuak, istorijska stvar za njega. Ima fenomenalnu sezonu za "Roka tim". To se može desiti ovog četvrtka ili sledeće nedelje. Međutim, ova stvar nas ne sme odvratiti od suštine, a to je da sastavimo prave sastojke na terenu kako bismo se nadali da ćemo nastaviti niz pobeda kod kuće i time nastaviti naš napredak", rekao je Obradović.

Svestan je bivši trener crveno-belih da sa Zvezdom nije lako.

"Dobro se sećamo prve utakmice sa Crvenom zvezdom i moraćemo da budemo fokusirani na sve aspekte igre kako bismo nastavili našu seriju. Uvek moramo imati želju za napretkom kako bismo se dalje usavršavali. Biti još bolji mora biti naš stalni cilj, imajući u vidu velike izazove koji nas očekuju", zaključio je srpski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke