Saša Obradović nije zadovoljan pripremama, biće još pojačanja u Monaku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Potvrdio je najnovije informacije o mogućem pojačanju.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Monako je predstavio tim za novu sezonu, možete ga videti OVDE, ali ekipa još uvek nije kompletirana, što je praktično potvrdio i trener Saša Obradović u razgovoru sa novinarima.

Juče se pojavila vest da je Monako zainteresovan za Parisa Lija iz Asvela, a Obradović je otkrio da se razmišlja i o još nekim igračima.

''Tačno je da imamo kontakte sa Asvelom o Parisu Liju i postoje razgovori, ali ništa još nije zaključeno, on je jedan od igrača za koje smo zainteresovani, ali ima i drugih imena, ništa još nije urađeno'', izjavio je Obradović.

On je novinarima otkrio da nije zadovoljan onim što je video na pripremama, pa je i to razlog što se traži novo pojačanje.

''Iskreno govoreći, nisam zadovoljan pripremama. Kako su nedelje prolazile, imali smo nekoliko znakova pitanja. Uz Olimpijske igre i povrede, dugo nismo mogli da treniramo zajedno u najboljim uslovima. Poslednji meč protiv Valensije nije reprezentativan. Sada nemamo jasnu sliku tima koji ćemo imati ove sezone. Pred početak Evrolige biće nam potreban tim u boljoj fizičkoj kondiciji da pokažemo svoje snage'', izjavio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke