Saša Obradović: ''Niko nije čuo moju priču. Reći ću samo jedno - bonusi za Kup, to veze s vezom nema''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.01.2023.
21:27
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde osim o utakmici govorio i o svom večerašnjem gestu kada je poljubio Zvezdin grb na sredini terena.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Za Sašu Obradovića duel sa Zvezdom nije bila obična evroligaška utakmica.

Mnogo emocija je pokazao i pre njenog početka, kada su ga navijači ovacijama dočekali. Nije mogao da zadrži suze, a onda je došao do centra terena i poljubio Zvezdin grb na parketu.

Na pres konferenciji je najpre čestitao Zvezdi na ubedljivoj pobedi.

''Čestitke Zvezdi. Zvezda je danas pokazala, kao i Partizan nedavno, da su prilično dominantniji. Možda mi u nekim fazama imamo više talenta u nekim igračima. Mnogo utakmica smo pobedili velikom borbom i požrtvovanjem u poslednjoj četvrtini, ali danas nismo bili na nivou'', rekao je on.

Zatim je na pitanje novinara da li je večeras konačno rešen nesporazum sa Zvezdinim navijačima, Obradović je otkrio samo delić svoje priče na temu neslavnog rastanka sa Zvezdom pre dve godine.

''To nije pitanje za mene. Što se mene tiče, sve je otvoreno. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva. Ja sam ovde ponikao, svaki stepenik ovde poznajem. Veliki trud je negde tamo uložen da bi ovaj tim doživeo ono što je danas, da bude redovni evroligaš. Teško mi je bilo i da se koncentrišem na utakmicu, ali hvala navijačima na poštovanju i drago mi je da sam se na neki način vratio u familiju.

Preduga je priča. Samo ću jednu stvar da kažem. Bonusi za Kup - to veze s vezom nema. Svi ovi ljudi znaju kakav sam čovek. Prema tome, ne mogu da budem drugačiji. Prvo, sve što se desilo, desilo se unutra. Zašto bi to neko drugi trebalo da zna?'', upitao je Obradović.

Nedavno je na sličan način dočekan i od strane Partizanovih navijača.

''Nema srećnijeg čoveka od mene. Zamislite 60 posto Zvezdinog i 40 posto Partizanovog u zemlji Srbiji mi je aplaudiralo. Je l' tolika razlika, 60:40?''

Kako ocenjuje Zvezdin aktuelni tim?

''Vrlo su popunjeni. Vidi se trenerski pečat, igraju i sa glavom i sa repom, znaju šta hoće u svakom momentu. Drago mi je za Petruševa, dobio je priliku i pokazao da je sada u Top 3 krila u Evropi, želim mu da nastavi tako da igra. Nije me iznenaila Zvezdina igra'', rekao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke