Saša Obradović progovorio o rastanku sa crveno-belima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.02.2022.
17:36
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Večeras će morati da vodi ekipu protiv kluba koji voli.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Saša Obradović je na početku prethodne sezone bio predstavljen u Crvenoj zvezdi kao dugoročno rešenje za poziciju prvog trenera, ali se na toj poziciji zadržao samo nekoliko meseci, pa je posao preuzeo Dejan Radonjić.

Rastanak je bio mučan, bar se takav utisak stekao s obzirom da je Obradović ''presavio tabak'' tražeći pravnim sredstvima ono što mu pripada po ugovoru koji je prethodno potpisao.

Obradović se ove sezone vratio u Monako, čiju ekipu je vodio i pre dolaska na klupu Zvezde, a večeras će sa ''Kneževima'' izaći na megdan crveno-belima u Evroligi.

Meč u ''Pioniru'' počinje u 19 časova, a Obradović je u razgovoru za ''Sportklub'' napravio osvrt na pomenuti rastanak sa Zvezdom.

''Ja se nisam oglašavao, niti sada ima nameru da nešto previše komentarišem. Ja mislim da niko nije iznad Crvene zvezde, ja sam tu i uopšte ne krijem da sam uvek bio i ostaću Zvezdaš. To će uvek tako da bude. Neko je na ovaj način interpretirao moj dolazak ili odlazak, razne razloge rastanka. Neka to ostane između mene i Zvezde, ne bih voleo da iznosim to i da bude neki rijaliti šou.

Da li je neko rekao ovo ili ono, da li je trebalo da se ponaša ovako ili onako. Odlučio sam da o tome ne pričam previše. Ono što svi treba da znaju je da sam ja ovde došao i dao sam sebe celog, da li je bilo pritisaka? Uvek ima pritiska, imam ga i sada na neki drugi način, tako da sa tim čovek treba da se nosi. Svestan sam da ima ljudi koji različito razmišljaju o tom mom odlasku. Ja samo želim jednu stvar da kažem, a to je da mene niko nije čuo. Oni koji to treba da znaju, oni znaju, znaju šta se sve odigralo i kako.

Ja na kraju sve najbolje želim Crvenoj zvezdi i dalje, to sam rekao i celom stručnom štabu ovde, svima sa kojima sam radio, imao sam korektan odnos, odnos poštovanja. Sa Dejanom Radonjićem sam razgovarao i imao sastanke o tome šta bi i kako trebalo da se radi, u želji da mu pomognem. To je tako i neka ostane tako“, izjavio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke