Sastanak klubova u Evroligi danas, prisustvuju i Zvezda i Partizan

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 29.04.2016.
12:12
Izvor: Sportske.net

Danas se sastanči u Londonu, tema je raspored u Evroligi, mada će se klubovi verovatno dotaći teme FIBA - Evroliga.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Jedanaest klubova koji imaju "A" licencu Evrolige danas se sastaju u Londonu, a biće tu i predstavnici nekoliko evropskih klubova među kojima su i Zvezda i Partizan.

Predstavnici klubova koji imaju "A" licencu danas se sastaju u Londonu, navodi italijanska "Gazeta", a vodiće se rasprava o rasporedu za narednu sezonu Evrolige po kome ćemo možda gledati i po dve utakmice nedeljno.

Anadolu Efes, CSKA Moskva, Emporio Armani, Barselona, Fenerbahle, Laboral Kuća, Makabi Tel Aviv, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid i Žalgiris će poslati predstavnike u London.

Pored toga, trebalo bi da se raspravlja i o odnosima sa FIBA, a što se te problematike tiče, utorak je dan odluke pošto će se tada sastati predstavnici obe strane.

Na današnjem sastanku bi prema pisanju agencije "Frans pres" trebalo da prisustvuju i predstavnici Crvene zvezde i Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Friday, 29.04.2016
13:08

Eno na sajtu Evrolige lepo pise da na sastanak nije pozvan partizan,ali ima pravo predstavnik da prisustvuje,posto je kk partizan uredno platio kartu za ulaz u salu za sastanke.To kazu kosta 410 evra a Bertomeu na pare nije gadljiv pa moze da prisustvuje bilo ko ali kad se raspravlja o najbitnijim pitanjima ipak mora da sede u cekaonici ispred sale.

avatar
Petar Petar
Friday, 29.04.2016
14:02

Ha,ha, a eno Zvezdi dali mesto u pocasnoj lozi. Djordi, pa Nebojsa za njim odmah. Sad sigurno dobijate licencu na 117 godina. Samo da jos jednom garantuje drzava za vas i sredjeno.