''Sasvim prirodno'', nema derbija na RTS-u, ali biće prenosa borbe za trofeje!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.03.2022.
12:48
Izvor:

Za sada nema nagoveštaja da će se nešto do sutra promeniti po tom pitanju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Navijači Partizana i Crvene zvezde nestrpljivo iščekuju novi dvoboj dva naša najbolja kluba, ovoga puta u pitanju su njihove košarkaške ekipe koje će se u nedelju od 18.30h sastati u beogradskom ''Pioniru'', u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Partizan će biti domaćin, što znači da će samo navijači crno-belih biti prisutni u dvorani, a Zvezdašima je jedina opcija da uz TV prenos bodre svoje ljubimce.

Kako sada stoje stvari, za razliku od finala Kupa Radivoja Koraća, RTS nije najavio direktan prenos ovog derbija, na RTS1 ćete u to vreme moći da gledate najnovije izdanje emisije ''Sasvim prirodno'', ali oni koji imaju ''Arena sport Premium 1'' kanal u svom kablovskom paketu ne treba da brinu, jer će na tom kanalu biti emitovan direktan prenos utakmice iz ''Pionira''.

Ali, to ne znači da je RTS zaboravio navijače Zvezde i Partizana. Iste večeri na RTS2 vas očekuju odbojkaške borbe za trofeje.

U nedelju u 16.25 na RTS2 počinje TV prenos odbojkaškog finala Kupa Srbije između Partizana i Mladog radnika, a na istom kanalu u nedelju od 18.55h moći ćete da gledate i finale Kupa za odbojkašice, gde će se sastati Crvena zvezda i Železničar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke