Saviću i dalje nestvarno kako je Zvezda potpisala Kampaca

Autor: Sportske Net
sreda 25.01.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv intervju čelnika crno-belih.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Sportski direktor KK Partizan Zoran Savić za italijanski podkast ,,Sport klub", a tema o Crvenoj zvezdi nije mogla da bude zaobiđena. Košarkaši Zvezde i Partizana sastaće se u petak u okviru 21. kola Evrolige, o kojoj je govorio i trofejni bivši košarkaš.

,,Evroliga je verovatno najneizvesnija u istoriji. Iskreno, iznenađen sam rezultatima Olimpije Milana, jer sam pre početka sezone verovao da su kalibar za Fajnal For. Brojne povrede, pogotovo Šejvona Šildsa, skupo su koštale ekipu. Mnogo je utakmica i putovanja, pa je samim tim mnogo teško ekipama koje nemaju u rotaciji po 17-18 igrača. Virtus radi ono što se očekuje, plaćaju sada i cenu neiskustva, ali dobro igraju", kazao je Savić.

Spomenuo je i najnovije pojačanje crveno-belih Fakunda Kampaca,

,,Promenili su dosta igrača, drugi će se menjati. Našli su finansije, i dalje mi izgleda neverovatno kako su mogli da potpišu Kampaca", istakao je Zoran Savić,

S obzirom na to da je reč o italijanskom mediju, naravno da je bilo pitanje o Milošu Teodosiću, košarkašu Virtusa, za koji je Savić svojevremeno i igrao. 

"Miloš Teodosić ima neverovatnu viziju na parketu, razume šta se dešava na terenu čak i pre nego što se stvari dogode. Ne možete od njega da tražite da igra presing po celom terenu i da pogađa najbitnije šuteve u isto vreme. Ima neke greške, ali kada je najbitnije, on pogađa. Skariolo ga koristi vrlo dobro, daje mu odmor, tako da čuva svežim za finiš sezone. Doveo bih ga u tim koji vodim, volim igrače koji obožavaju da igraju košarku. Mnogi samo trče i skaču, on razume igru, čak i kada izgleda kao da se tek sada probudio. Može da ubaci 30 poena, ali i da promeni utakmicu u dva poteza", ispričao je sportski direktor Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke