Savo Drezgić opet ide u Ameriku, hoće li se vraćati u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.03.2024.
23:57
Izvor: Sportske.net

Sjajno je odigrao Evroligin juniorski kvalifikaciioni turnir.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Talentovani plejmejker Partizana Savo Drezgić je najzaslužniji što su crno-beli juče osvojili treće mesto na ANGT Evroliginom turniru.

U meču protiv ANGT tima Beograd, Drezgić je imao 27 poena, 10 skokova i 7 asistencija, a posle trijumfa crno-belih u tom susretu 17-godišnji košarkaš je govorio za ''Sportal'' i tom, prilikom otkrio kakav mu je plan do kraja sezone. Za početak, vraća se u Ameriku...

''Otišao sam u Ameriku kako bih imao više minuta, kako bih napredovao i mislim da su mi prijala ta dva meseca u Americi. Došao sam na ovaj turnir na sedam dana, odigrao sam ga i sutra se vraćam u Ameriku i ostajem tamo do kraja marta. Opet se vraćam ovde da igram za reprezentaciju, pa se ponovo vraćam u Ameriku i do maja sam tamo. Za dalje ćemo videti kako i šta'', izjavio je Drezgić.

Za njega u Americi postoji sve veće interesovanje kloedž trenera.

''To su sve lepe stvari, dosta koledž trenera mi se javljalo. Upoznao sam dosta trenera i igrača, to su sve lepe stvari'', istakao je on.

Pre odlaska na košarkaško usavršavanje u Americi ove zime, Drezgić je trenirao sa prvim timom Partiizana.

''Trenirati sa najboljim igračima Evrope i trenerom kao što je Željko, to je privilegija za svakog igrača i mislim da sam napredovao u tom periodu mnogo. Video sam njihove rutine, kako se ponašaju, provodio sam vreme sa njima i to mi je veoma značilo u nastavku karijere''.

Draft?

''Ako Bog da. Nadam se najboljem, Evroliga, NBA, kako god bude'', zaključio je Drezgić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke