Scena iz Fuenlabrade oduševila ''Grobare'', da li će se ostvariti transfer koji toliko žele?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2022.
11:42
Izvor: Sportske.net

Bliži se leto...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Veliku pažnju je i među navijačima Partizana privukla sinoćnja pobeda Fuenlabrade nad Obradoirom u španskoj Endesa ligi.

Meč je završen rezultatom 93:92 za Fuenlabradu, a pobednička ekipa je nosila crno-bele dresove uz ispisanu poruku ''Partizan iz Fuenlabrade 1992-2022'', kao omaž ekipi Partizana koja je pre trideset godina osvojila titulu prvaka Evrope, igrajući utakmice kao domaćin baš u Fuenlabradi, zbog sankcija koje su u to vreme bile uvedene našoj zemlji.

Tada se rodilo i veliko prijateljstvo Fuenlabrade i Partizana, koje se i danas neguje, a da sve bude upečatljivije, član aktuelnog sastava španskog tima je i bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević.

On je prethodnih godina bio velika želja navijača Partizana, koji se i dalje nadaju njegovom povratku, ali su veliki problemi sa povredama i duga pauza koju je imao sve to prolongirali.

Posle sinoćnje utakmice na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv snimak Milosavljevića sa naslednikom, što je ponovo podstaklo Partizanove pristalice da izraze želju za njegovim povratkom među crno-bele.


-

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke