Sednica ABA lige donela važne odluke, šta će biti za utakmicom Budućnost - Zvezda?

Autor: Ivan Cvetković
petak 03.01.2020.
18:46
Izvor: Sportske.net

Za sada, ostaje nepoznanica...

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Na predlog Radne grupe Skupština ABA lige izabrala je Dubravka Kmetovića za direktora, a Miliju Vojinovića za sportskog direktora takmičenja.

Kmetović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, a tokom bogate karijere bio je na vodećim pozicijama Agrokora, Franka, Jana Severna Amerika...

Milija Vojinović, diplomac novosadskog Fakulteta za sport, od 2001. je međunarodni sudija. U bogatoj karijeri delio je pravdu na velikom broju utakmicama ABA lige, Evrolige i FIBA.

Takođe, odlukom Skupštine određen je i domaćin Superkupa 2020. godine, to će biti Budućnost, pa će se takmičenje održati d 20. i 23. septembra 2020. u Podgorici.

Ono što je najviše interesovalo sportsku javnost nije dobilo svoj epilog, i dalje se čeka odluka o utakmici između Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici nakon što se "crveno-beli" nisu pojavili u Morači.

Prema nekim informacijama, čeka se odluka disciplinskog sudije ABA lige.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Friday, 03.01.2020
20:03

Cekaju da vide dal ce nas dragi predsednik otici put Crne Gore za Bozic, ili nece. :)
P.S: Mene samo zanima da ako kojim slucajem bude 20:0 za Buducnost, sto bi po nekim logicnim stvarima trebalo (sama liga nije odlucila da se utakmica odlozi), jer ce opet mediji da se brukaju i pisu kako je ovo jos jedna diplomatska pobeda Srbije, ko posle slucaja Kosovo, kup utakmice u fubalu.