''Šef stručnog štaba''? Ne govorite to Željku Obradoviću!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.06.2021.
18:43
Izvor: Sportske.net, Beta

Objasnio je i zbog čega.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, Željko Obradović je danas promovisan kao novi trener Partizana na konferenciji za medije na kojoj se okupio veliki broj novinara.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri 61-godišnji stručnjak osvojio je devet titula prvaka Evrope, a prvu titulu osvojio je sa Partizanom u sezoni 1991/92.

Upitan da li je on nešto ostao dužan Partizanu ili Partizan njemu, ne u materijalnom smislu, Obradović je rekao: "Više bih voleo materijalno, pošto jedini ja nisam naplatio".

"Mene je Partizan napravio. Godine koje sam proveo kao igrač i te dve godine koje sam radio kao trener su dovele do toga da osećam ono što osećam prema Partizanu. Uvek ću da kažem da sam ja dužan Partizanu", rekao je Obradović.

On je kazao i da još nije izabrao svoj stučni štab.

"Uvek imam ljude koji su mi bliski i izuzetni saradnici, ali probaću da uključim i neke ljude iz kluba", rekao je Obradović.

"Ja ne volim izraz - šef stručnog štaba. Ja sam trener. Svi koji rade sa mnom znaju da imaju sva prava. Od saradnika očekujem da budu kritični, ne volim saradnike koji će samo da klimaju glavom. Nema čoveka koji ne greši... Kod nas ima mnogo talentovanih mladih trenera, svako je dobrodošao, biće posla za dosta ljudi", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke