Šekil O'Nil nazvao Nurkića ''mekušcem'', on mu efektno odgovorio!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Preterao je?

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Tokom duela Golden Stejta i Finiks Sansa prošlog meseca, košarkašku javnost zgrozio je potez Drejmonda Grina koji je brutalno udario Jusufa Nurkića u glavu.

Grin je zbog toga suspendovan i već mesec dana ga nema u ekipi Voriorsa, a u medijima je počelo da se spekuliše da će Nurkić navodno tužiti Grina.

Te spekulacije su toliko pogodile nekadašnjeg gorostasnog centra Lejkersa, Šekila O'Nila koji je zbog toga javno prozvao Nurkića, iako nije imao potvrdu da li je to uopšte tačno.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša.

Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac?", rekao je O'Nil, a na Nurkićev odgovor se nije dugo čekalo.

"To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", uzvratio je Nurkić.

-

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke