Šekil pomešao ruski i srpski, pa ''iznervirao'' Jokića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.12.2022.
23:18
Izvor: Sportske.net

Nikako da nauči...

AP Photo/Rick Bowmer
AP Photo/Rick Bowmer

Povezane vesti

Posle trijumfa nad Memfisom i svog 82. tripl-dabla u karijeri, srpski centar Nikola Jokić se sa terena uključio u emisiju koju vode legendarni NBA asovi Šekil O'Nil i Čarls Barkli.

Jokić je ovaj meč završio sa po 13 poena, skokova i asistencija, a jedno od pitanja bilo je koliko mu znači sjajna statistika koju ostvaruje iz meča u meč.

''Neću da kažem da mi ne znači ništa, ali nikada nisam ni sanjao, niti sam pokušavao to da ostvarim, nisam jurio statistiku. Pa opet, neću da kažem da mi ne znači ništa, velika je čast'', izjavio je Jokić.

Šekil ga je zatim upitao da li je kao dečak u Srbiji maštao o tome da jednog dana postane najbolji centar u najjačoj ligi sveta, a Jokić mu je uzvratio komplimentom.

''Ne, nikada, jer si tu bio tu''.

U pokušaju da se Jokić zahvali na lepim rečima, O'Nil se poslužio ruskim jezikom i rekao ''Spasiba'', što je ''iznerviralo'' Jokića koji mu je odbrusio:

''NE! To je RUSKI. Hvala, na srpskom se kaže hvala''.

Na kraju je Šekil to uspeo da ponovi, uz izvinjenje Jokiću koji je takođe otkrio i da više voli da asistira, nego da poentira, jer na taj način čini srećnim bar još jednog saigrača.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke