Šekov srpski napreduje: "Svako čije se prezime završava na -vić je sjajan šuter"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 30.06.2021.
08:24
Izvor: Sportske.net

Šek ima pravo, a i srpski mu se poboljšava.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Jedan od najboljih srpskih košarkaša i bek Atlanta Houksa Bogdan Bogdanović bio je gost studija na TV "TNT" nakon pobede nad Milvoki Baksima.

Koleno? Prošlost, reklo bi se. Bogdan Bogdanović deluje onaj pravi! Pojavio se kada nije bilo Tre Janga i nosio Houkse do trijumfa i izjednačenja od 2:2 u seriji sa Baksima. Postigao je sjajnih 20 poena, u kojih spada šest trojki iz 14 pokušaja i najavio svoj povratak.

Kao jednog od protagonista pobede nad ekipom iz Vinskonsina, "TNT" na čelu sa Šejkilom O'Nilom ugosio je Bogdana Bogdanovića direktno sa parketa "Stejt Farm arene".

Šek je razgovor sa Bogijem započeo na srpskom jeziku, što mu nije bio prvi put, ali zaključak je da je sve bolji u učenju.

"Bogi, ovde Šek, neće ti smetati ako krenem sa: "Odlična igra"!", rekao je O'Nil na startu razgovora, a Bogdan je potvrdio da je nekadašnji robusni centar napredovao u odnosu na prethodni put.

"Uvek sam govorio da je svako kome se prezime završava na -vić sjajan šuter. Kako to? Da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca? U ovoj ligi sam veoma dugo i svako ko dođe ovde sa prezimenom koje se završava na -vić šutira fenomenalno", upitao se Šek.

Potom ga je Bogdanović podsetio na sezonu u kojoj je Šek poboljšao svoje izvede sa linije penala da su ga prozvali O'Nilović.

 Pa, ako naši košarkaši ubuduće nastave da dominiraju NBA ligom, Šek možda ponovo povrati nadimak "O'Nilović" i on ujedno zaživi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke