Selektorka i košarkašice Srbije obišle štand Unicefa

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.07.2016.
23:29
Izvor: Beta

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković i košarkašice Danijel Pejdž, Saša Čadjo i Nevena Jovanović obišle su danas štand UNICEF-a u Beogradu i rekle su da su ponosne što podržavaju ovu organzaciju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

One su pozvale gradjane da se priključe Klubu prijatelja UNICEF-a kako bi kroz redovne mesečne donacije "podržali najvredniji resurs, a to su deca".

"Ponosna sam jer imam mogućnost da na ovaj način podržim UNICEF, koji decenijama pomaže deci u našoj zemlji. Ova organizacija ulaže ogromne napore da bi oni imali srećnije detinjstvo, uslove da uče, budu zdrava i bezbrižna",
rekla je Maljkovićeva.

Ona je dodala da je njena misija, kao trenera i selektora nacionalne ženske reprezentacije da neguje tim koji postiže dobre rezultate na terenu, ali i da motiviše decu da se bave sportom i neguju prave vrednosti.

Rekla je i da bi volela da gradjani Srbije "nizom dobrih dela" pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

"Svačije malo na kraju znači mnogo za promene i lepše detinjstvo dece u našoj zemlji"
, dodala je ona.

Danijel Pejdž je kazala da bi gradjani "utakmicu za dobrobit dece u Srbiji" trebalo da odigraju ujedinjeni.

"Neizmerno je važno da utakmicu za dobrobit dece u Srbiji igramo ujedinjeni kao tim, i da verujemo da budućnost dece u našoj zemlji zavisi od svakog od nas. UNICEF je najuglednija organizacija koja se bavi decom i veoma sam srećna što mogu da promovišem vrednosti iza kojih stoji. Svi mi možemo da budemo deo tima koji stvara bolje uslove za decu, za sadašnje i buduće generacije", rekla je košarkašica Danijel Pejdž.

Saša Čadjo iskoristila je podsetila na važnost davanja i pomaganja drugima.

"Samo kada smo humani i okrenuti drugima, koliko i sebi, možemo biti istinski srećni. Uostalom, zajedno smo jači u životu i na terenu" rekla je Čadjo.

Štand UNICEF-a postavljen je u centru Merkator u maju ove godine, sa ciljem prikupljanja redovnih donacija za programe koje ova organizacija sprovodi u Srbiji.

Kampanju su do sada podržale brojne javne ličnosti, poput Aleksandra Saše Djordjevića, ambasadora UNICEF-a i selektora muške košarkaške reprezentacije Srbije, kao i mladih glumaca i glumica Aleksandra Radojičića, Bojana Perića, Tamare Krcunović, Jelene Gavrilović i drugih.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.