Šesnaestogodišnjak veruje u svoj tim protiv Zvezde

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 03.06.2021.
23:12
Izvor: Sportske.net

Oduševio protiv FMP.

Borac Čačak/Sava Gucunski
Borac Čačak/Sava Gucunski

Povezane vesti

Mladi košarkaš čačanskog Borca Đorđe Ćurčić veruje da njegov tim nije bez šansi protiv Crvene zvezde u polufinalu Košarkaške lige Srbije.

Sa dve sjajne trojke, Ćurčić je srušio FMP u prošloj rundi i predstavio se domaćoj košarkaškoj javnosti. Sada je pred njim i njegovim saigračima mnogo veći izazov u vidu regionalnog prvaka.

"Još prošle godine sam priključen prvom timu. To je bila velika stvar za mene, jer sam dobio šansu da radim sa starijim i iskusnijim igračima. Trudio sam se na svakom treningu da pružim svoj maksimum, a dobijao sam veliku podršku od trenera Marka Marinovića. Nedavno je došao i trenutak da debitujem za prvi tim, čime sam ostvario svoj dečački san. Bio je to stvarno neverovatan osećaj. Takođe, kroz treninge i utakmice ću sticati znanje i iskustvo, što će mi puno značiti za dalji napredak. Trudim se da upijam sve savete koje dobijam od trenera i saigrača“, kazao je mlađi Đorđe Ćurčić.

Igrač Borca misli da tim nije bez šansi protiv Crvene zvezde, iako Beograđani slove za apsolutne favorite.

"Očekuje nas utakmica protiv favorizovane Crvene zvezde, ekipe koja ove godine igra odlično. Bez obzira na to, mi se za predstojeći meč spremamo kao za svaki drugi. Istina, cilj nam je da ponovimo agresivnost i borbenost iz prethodne dve utakmice protiv FMP-a. Uz malo sreće, možda možemo do iznenađenja", rekao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke