Sezona nije ni počela, a Zvezda desetkovana povredama

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 12.09.2021.
13:35
Izvor: Sportske.net

Problemi, problemi...

 Filip Filipovic/ STARSPORT
Filip Filipovic/ STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić potvrdio je da će njegova ekipa protiv Bajerna u prijateljskom meču biti bez nekoliko igrača zbog povreda.

Ekipa šampiona Srbije nalazi se na turniru u Minhenu na kojem će igrati finale protiv Bajerna, budući da su juče savladali Panatinaikos.

Osim što su bili ubedljivi protiv Atinjana, taj meč je sa sobom odneo i određene "skalpove" u vidu povreda Erona Vajta, ali i Dejana Davidovca. Pored njih, ima još kadrovskih problema.

"Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra… Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu kako bi na najbolji način proanalizirali novonastalu situaciju u kojoj smo se našli, svakako nije bilo planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima”, rekao je trener crveno belih i dodao:

"Eron Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da “premostimo” taj period bez Vajta na najbolji mogući način".

Finalni meč igra se u nedelju od 18 sati, a već u ponedeljak, Zvezda se vraća u Beograd i nastavlja sa pripremama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke