Sferopulos: "Brizuela kao Stef Kari..."

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.02.2024.
22:44
Izvor: Sportske.net

Sferopulos smatra da je Barselona odigrala sjajnu utakmicu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Janis Sferopulos je bio prilično jasan na konferenciji za novinare i čini se da se ne postavlja pitanje da li je ekipa Barselone kvalitetniji rival u ovom trenutku. 

"Mislim da nismo otvorili utakmicu kako smo želeli. Bili smo nervozni, promašili smo otvorene šiuteve. Nismo bili dovoljno čvrsti, menjali i postave... Barselona je bila veoma produktivna napadački, pogodili su i teške šuteve, mi to nismo činili. Pokušali smo da se vratimo, ali smo stalno bili tu negde oko 10 poena razlike. Kontrolisali su utakmicu. Veći problem je bio napad za nas, nego odbrana. Zaslužena pobeda Barselone", rekao je Sferopulos.  

Potvrdio je da ekipa nije imala energiju večeras, ali je objasnio i zašto je to tako. 

"U pravu ste, nismo igrali sa energijom od starta. Nije bilo dovoljno. Morate razumeti da smo igrali četiri evroligaške utakmice u osam dana. Jasno je, fali nam energije. Ipak, ovo se dešava, mnogi timovi imaju ove uspone i padove. Vidite da tim pobedi 20 razlike, pa onda izgubi na taj način", rekao je Sferopulos. 

Napomenuo je Brizuelu kao igrača koji je večeras "iskočio".

"U Barsi svako može da iskoči, to se desilo sa Brizuelom, šutirao je kao Kari. Samo je u jednoj situaciji bio slobodan. Evroliga ima takve igrače, koji mogu da iskoče, da pogode čak i sa deset metara", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke