Sferopulos: "Čestitam navijačima što ništa nisu bacili na parket"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.05.2024.
00:08
Izvor: Sportske.net

Izjava koja izaziva komentare...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Pobeda Crvene zvezde u prvoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige. 

Trener Janis Sferopulos je posle meča istakao da je ekipa odigrala dobro i čestitao je svojim igračima, ali je osetio potrebu da čestita i navijačima. 

"Želim da čestitam igračima na prvoj pobedi. Videli ste da je ovaj meč bio reklama dva najbolja srpska tima. Ovo je meč ABA lige, ali su ovo dva tima na visokom nivou i ovo je bila interesantna utakmica. Bilo je važno da kada su poveli sa 26:35 da smo odigrali dobru odbranu i da posle toga nismo mnogo gubili. To je derbi, to su plej-of utakmice. Video sam sjajan karakter, napravili su teške koševe u napadu. Poslednjih šest minuta su rivali poentirali uglavnom sa penala, detalji su završili na našoj strani. Samo je 1:0, moramo da brzo zaboravimo ovaj meč. Pre nego što završim, hoću da se zahvalim navijačima koji su nas bodrili. Ne razumem jezik, verujem da je bilo psovki, ali ništa nisu ubacivali na teren i mislim da je to jako važan. Zato im čestitam što nisu bacili na parket. Pomogli su nam glasovima da pobedimo", rekao je on. 

Nismo baš sigurni da takve stvari treba da se čestitaju. 

Kaže da je njegov tim imao pritisak pred ovu utakmicu. 

"Kada ovako pobedite, uvek je prvi meč teži za domaći tim. Imate prednost domaćeg terena i pritisak da pobedite. Zato smo počeli malo nervoznije. Nama je važno za naredni meč da ispravimo i popravimo neke delove naše igre koji nisu bili dobri, da nemamo te male momente dekoncentracije. Tako je kako je, pripremamo meč sada i moraćemo da budemo spremni", rekao je on. 

Pored toga, rekao je da će Topić sutra na magnetnu i da će se tek sutra znati kakva je povreda u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1707
Tuesday, 14.05.2024
00:28

Kako vas gospodine novinaru nije sramota da tako pristrasno pisete? Vase je da budete neutralni i prenesete sta je covek rekao a komentari tipa “izjava koja je izazvala mnogo komentara” i “kako to sto je nas trener cestitao navijacima sto nisu bacali predmete na teren nije vredno pohvale”. Takvi kao Vi, dizu tenzije. Verovatno necete ovo ni objaviti ali meni necete vredjati inteligenciju! Sportski pozdrav