Sferopulos: "Dva derbija u dve utakmice? Da se bojim ostao bih kod kuće"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 23.10.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Prva izjava za medije novog trenera Zvezde.

FMP Soccerbet/Ivica Veselinov
FMP Soccerbet/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Novi trener košarkaša Crvene zvezde Joanis Sferopulos izjavio je večeras da je za sada "jako zadovoljan" i dodao da je igračima teško da se adaptiraju na novg trenera u toku sezone.

"Želim da kažem da je teško igračima da se adaptiraju na novog trenera u toku sezone. Do sada smo samo jednom trenirali, a za sada sam jako zadovoljan svime što sam video. Prvo naporom i trudom, a drugo ofanzivnim delom igre", izjavio je Sferopulos.

Zvezda je večeras u gostima pobedila FMP sa 83:72, u meču četvrtog kola regionalne ABA lige.

"Jako sam srećan zbog 31 asistencije koju smo imali i ovako želimo da igramo. Uvek kao tim, ne kao individualci. Defanzivno moramo da se poboljšamo, ali ćemo polako pokušavati da to promenimo. Još je rano pričati o adaptaciji tima na moju filozofiju", dodao je on.

Ovo je bio prvi meč Sferopulosu na klupi Zvezde, pošto je na mestu trener nasledio Duška Ivanovića, koji je u subotu dobio otkaz.

"Velika mi je čast što sam trener tako velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da se zahvalim na tome predsedniku Čoviću i upravi. Desilo se jako brzo i želim da kažem da veoma poštujem gospodina Ivanovića koji je veliki trener i sjajna osoba", rekao je i dodao:

"On je tim ostavio u jako dobroj situaciji. U Crvenoj zvezdi moramo da se borimo za naš klub, a naši fanovi će nas podržavati u dobru i zlu", zaključio je Sferopulos.

U narednom kolu, Zvezda će gostovati Partizanu.

"Dva derbija u naredne dve utakmice? Da se bojim izazova, ostao bih kod kuće”, izjavio je posle utakmice novi trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke