Sferopulos nakon plasmana u polufinale: "Igrali smo našu igru!"

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 22.04.2024.
21:25
Izvor: Sportske.net

Trener crveno-belih zadovoljan prikazanim.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale AdmiralBet ABA lige nakon što su večeras savladali SC Derbi i sa 2:0 u pobedama prošli među četiri najbolje ekipe u takmičenju.

Za razliku od prvog duela sa "studentima", Zvezda večeras nije imala problema, a navijače posebno ohrabruje povratak na parket mladog plejmejkera Nikole Topiča, kao i dobra šuterska forma Treja Tompkinsa.

Najefikasniji večeras u ekipi Janisa Sferopulosa bio je Jago dos Santos sa 17 poena, ali je još jednom Miloš Teodosić bio "alfa i omega" tima sa sjajnim asistencijama.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos bio je zadovoljan igrom svog tima.

"Mislim da smo večeras od početka igrali našu igru, bili smo fokusirani, dobri u odbrani. Početak je bio važan da ne pustimo Derbiju da igra njihov stil i igru, sa dobrom odbranom, dobili smo dvocifrenu prednost i održali smo je tokom čitave utakmice i zbog toga, želim da čestitam našim igračima. Srećno Derbiju u nastavku", rekao je Grk na konferenciji za medije.

Osvrnuo se Grk i na narednog rivala Megu.

"Igramo protiv jednog veoma kvalitetnog tima, protiv Mege, oni imaju mlade, talentovane igrače koji igraju sa mnogo energije, moramo biti fokusirani kako bismo i s njima odigrali dobru utakmicu", konstantovao je Sferopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke