Sferopulos o Teu, Nedoviću i Topiću: ''Ne znam šta da vam kažem...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.01.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Kada će Zvezda biti kompletna?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras upisala 15. pobedu ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, i to ubedljivu protiv FMP-a u ''Štrak areni''.

Meč je završen rezultatom 87:54, a na pres konferenciji je posle utakmice svoje prve utiske izneo trener crveno-belih Joanis Sferopulos.

''Mislim da smo danas bili koncentrisani i fokusirani. Bili smo ozbiljni od početka. Kako smo završili, zadovoljan sam kako smo reagovali, dobro smo odigrali u odbrani. Bez obzira na protivnika, morate da budete koncentrisani i fokusirani. Možete u suprotnom da imate probleme u ABA ligi, ali i Evroligi. Treba da nastavimo sa ovakvom odbranom, ali i ofanzivno, gde nemamo mnogo problema'', izjavio je Sferopulos.

Jedini nešto veći pad u igri Zvezda je imala u toku druge četvrtine, kada je FMP prišao na samo četiri poena razlike.

''Gledajte, na početku druge četvrtine nismo bili konzistentni, tad prvih pet minuta nismo bili dobri na obe strane terena, ali svime ostalim sam bio zadovoljan.

To što idemo gore-dole, to je zbog mentaliteta. Moramo da budemo čvrsti, da igramo dobru odbranu, da dobijamo velike utakmice iz dobre odbrane, to očekujem od igrača'', objašnjava grčki stručnjak.

Navijače ipak najviše zanima kakva je situacija sa Nedovićem, Topićem i Teodosićem, odnosno kada će se oporaviti od povreda i vratiti na teren.

''Ne znamo, idemo iz dana u dan. Van ekipe su, ne znam šta da vam kažem... Osećaju se bolje, ali nije dovoljno da bi igrali'', konstatovao je Sferopulos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke