Sferopulos odgovorio - Da li su dešavanja sa Nejpirom uticala da Zvezda odigra ovako?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.12.2023.
22:31
Izvor: Sportske.net

Viđenje grčkog stratega.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos pohvalio je čitav tim nakon trijumfa nad Makabijem iz Tel Aviva u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa 92:98.

Upisala je Zvezda šestu pobedu u sezoni i odgovorila na poraz od Reala od pre dva dana.

"Želim da čestitam igračima na pobedi. Borili smo se svaku loptu, igrali smo dobro i u napadu i u odbrani. Imali smo mnogo igrača koji su učestvovali u oba kraja terena. Makabi je vrlo talentovan i atletski dobar tim, ali mislim da smo danas pokazali vrlo dobro defanzivno lice. Svi igrači su učestvovali u ofanzivnom delu utakmice. Kontrolisali smo igru i pobedili. Želim da čestitam igračima i da nastavimo da se borimo. Ova utakmica je za mene bila posebna jer sam se po prvi put suočio protiv Makabija posle odlaska i želim im svu sreću", počeo je Sferopulos.

Neizostavno pitanje bilo je o Milošu Teodosiću koji je odigrao nestvaran meč sa 25 poena i 14 asistencija za indeks korisnosti od 40!

"Da, Miloš je bio neverovatan danas. On je talentovan i umeće koje ima su došli do izražaja. Zaslužuje velike pohvale za ovu pobedu. Košarka je timska igra i mislim da su svi učestvovali. I Lazić koji je napravio pet faulova je imao veliki uticaj na igru".

Zvezda je pobedila kao gost u dvorani u kojoj često treniraju.

"Mnogo čudnih stvari večeras. Igrali smo. Mnogo treniramo u mnogo sala, nekada u Areni, nekada ovde i dosta čudnih stvari se dešavalo".

Kako su prethodne situacije uticale na ekipu, pre svega one sa Šabazom Nejpirom?

"Ako mislite tako, u redu. Ne znam koji je razlog (za sjajnu timsku igru), možda je to, možda nije. Sigurnio je da su svi igrači želeli pobedu i dobili su je zajedno. Mnogo smo se borili da bismo je dobili".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke