Sferopulos otkrio stanje Topića i Tompkinsa

Autor: Sportske Net
četvrtak 29.02.2024.
14:40
Izvor: Sportske.net

Zvezda sutra u 20.30 časova igra sa Bajernom u Minhenu.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra igra sa Bajernom u Minhenu bez Miloša Teodosića, ali dobra vest je da se Nikola Topić polako vraća treninzima.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos istakao je da tim u sredu prvi put bio kompletan posle obaveza sa reprezentacijom. 

"Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone", rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je prokomentarisao stanje Nikole Topića, ali i Tompkinsa.

"Topić i Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu", rekao je Sferopulos, pa dodao: 

"Pričamo sa doktorima i prvo želimo da dođe do optimalne forme. On je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama".

Zvezda je pre dve sedmice slavila u Kupu Radivoja Koraća.

"Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej", istakao je Grk.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke