Sferopulos: ''Počastvovan sam. Hvala gospodinu Čoviću...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.10.2023.
20:13
Izvor: Sportske.net

Prva izjava novog trenera Crvene zvezde po dolasku na klupu srpskog evrologaša.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Grčki stručnjak Janis Sferopulos se po imenovanju na mesto šefa struke Crvene zvezde danas upoznao i sa svojim igračima na prvom treningu, dan pred debi protiv FMP-a u Železniku.

Posle treninga je u razgovoru za klupski sajt izneo svoje prve utiske o klubu i očekivanjima u nastavku sezone.

''Pre svega, veoma sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je važno da budem deo porodice i želeo bih da zahvalim gospodinu Čoviću, predsedniku, kao i čitavom menadžmentu što su me doveli ovde. 

Uzbuđen sam što ću trenirati ovaj tim, mislim da možemo da uspemo i uradimo odlične stvari zajedno. Menadžment, igrači i navijači, koji su neverovatni. Veoma sam uzbuđen i takođe sam nestrpljiv da počnemo da stvaramo tim na terenu, tim svakako već imamo, ali treba i da donesemo uspeh timu'', rekao je Sferopulos.

Meč protiv FMP-a zakazan je za ponedeljak u 18 časova, a ulaz na tribine biće besplatan. Sferopulos će svakako doneti novine u igri Zvezde, ali ne odmah po svaku cenu.

''Donećemo nove stvari, ići ćemo korak po korak, najbitnije je da igrači shvate šta želim od njih, ali da ne trpi naša igra u međuvremenu. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da tim ostane zajedno, da se bori zajedno i da nastavi zajedno'', naglasio je Sferopulos.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke