Sferpoulos jasan, jedna činjenica pokazuje koliko je Budućnost kvalitetna!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 20.10.2024.
22:00
Izvor: Sportske.net

Zvezdu čeka težak posao u "Morači".

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda nastavlja sa "paklenim" rasporedom. Nakon "duplog" kola u Evroligi u kojem su crveno-beli savladali Fenerbahče u Istanbulu, a zatim u "Areni" izgubili od Barselone u ponedeljak od 19 sati ih čeka derbi petog kola AdmiralBet ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici.

Budućnost je trenutno neporažena u takmičenju, što prema rečima Zvezdinog trenera Janisa Sferopulosa dovoljno govori o kvalitetu šampiona Crne Gore.

"Igramo protiv tima koji je do sada neporažen u ABA ligi. Ta činjenica pokazuje njihov kvalitet uz dobru košarku koju igraju. Mi zato moramo da budemo potpuno spremni da odgovorimo na njihovu energiju i da odigramo vrlo pametnu utakmicu“, najavio je utakmicu za klupski sajt grčki stručnjak.

Zvezda gostovanje u "Morači" dočekuje sa polovičnim skorom pobeda i poraza 2-2, a litvanski košarkaš Rokas Gedraitis svestan je da njega i saigrače očekuje težak posao.

"Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, igraju na domaćem terenu, i na startu ove sezone igraju jako dobro o čemu govori i rezultat, bez poraza su. Očekuje nas težak posao, igraju izuzetno agresivno sa puno energije, imaće svoje navijače iza sebe. Međutim, mi želimo pobedu, ali ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice, da uvedemo meč u naš ritam“ , rekao je Gedraitis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke