Simonović veruje u sebe i tim: "Vreme je da pokažemo reakciju!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 01.11.2023.
17:15
Izvor: Sportske.net

Krilni centar "crveno-belih" ubeđen da slede bolji dani.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 18.30 sati u "Štark areni" dočekuju Bajern iz Minhena u meču šestog kola Evrolige.

"Crveno-belima" susret protiv Bavaraca dolazi u teškom trenutku nakon dva poraza u "večitom" derbiju, a krilni centar Zvezda Marko Simonović nada se reakciji tima posle slabijih izdanja.

“Teška utakmica će biti za nas, pogotovo posle dve utakmice sa Partizanom koje nismo odigrali kako smo želeli. To je iza nas, ovo je pravi trenutak da pokažemo reakciju, pogotovo jer igramo pred našim navijačima”,  rekao je reprezentativac Crne Gore.

Simonović je prošle sezone nosio dres Čikago Bulsa i imao prilike da se susretne sa novim igračem Bajerna Seržom Ibakom u NBA ligi.

“Imao sam priliku da prošle godine igram protiv njega u NBA ligi, sigurno da on mnogo znači Bajernu. Mislim da naša želja ne dolazi u pitanje, da moramo da pokažemo uspon posle poraza”, konstantovao je Simonović.

Od starta sezona minutaža krilnog centra nije velika, imao je problema i sa povredom, ali je istakao da je sada spreman da pokaže zašto je doveden.

“Sada se osećam dobro, nadam se da ću igrati bolje i više, ali pre svega se nadam da će tim odigrati bolje. Energija sigurno, energija nije bila kakvu smo želeli, bilo je tu dosta grešaka u odbrani. Trudimo se da to ispravimo, trener nam je rekao da zaboravimo ova dva meča i da naša seona tek kreće. Nadam se pobedi i dobroj atmosferi. Nismo krenuli kako smo želeli, sigurno da postoji pritisak, ali sad igramo pred svojim navijačima. Pravo vreme da pokažemo reakciju”, zaršio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke