'Sin Dragan' se pravda: "Izvinjavam se, izuzetno poštujem Radonjića"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.10.2016.
21:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dan nakon što se u hali "Pionir" dogodio manji incident u završnici meča između Crvene zvezde mts i Darušafake oglasio se i glumac Nenad Okanović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Utakmica 1. kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Darušafake završena je porazom domaće ekipe uprkos tome što je tim Dejana Radonjića 39 minuta imao prednost i kontrolisao dešavanja na terenu.

Takav epilog na sportskom borilištu uticao je na povišene tenzije među navijačima, a jedan od onih koje je pogodio poraz bio je i glumac Nenad Okanović koji je prešao granicu.

Dan nakon što je verbalno napao trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića glumac Nenad Okanović poznat po ulozi sina Dragana u seriji "Selo gori a baba se češlja" objasnio je šta se dogodio i kako je došlo do incidenta.

"Kada je u samom finišu trener Radonjić vratio u igru Kuzmića, sarkastično sam prokomentarisao "bravo, majstore". U tom trenutku kondicioni trener Garčević uskočio je u vrebalni duel sa mnom. Razumem njegovu reakciju, jer je pokušao da odbrani trenera" rekao je za "Večernje Novosti" Okanović.

Glumac koji nikada nije krio svoju navijačku pripadnost priznao je da je pogrešio i rekao da mu nije bila namera da uvredi trenera koji je u poslednjih nekoliko sezona doneo Zvezdi velike uspehe.

"Izuzetno poštujem Radonjića, koji je Zvezdu uveo među osam najboljih u Evropi, osvojio titule ABA i domaće lige. Čuo sam se sa Igorom Vujičinom, portparolom Crvene zvezde, i izvinio se zbog moje prenagljene reakcije" istakao je Okanović.

Ostaje samo da se vidi da li će Dejan Radonjić prihvatiti izvinjenje, odnosno da li će Nenadu Okanoviću nakon ovakvog gafa uopšte biti omogućeno da dolazi na naredne utakmice koje crveno-beli budu igrali na domaćem terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 15.10.2016
13:37

I ja sam slicno odreagovao, mada sam bio dosta daleko od Radonje ali svakako da to nikad ne bih rekao treneru u lice, pogotovo u toku utakmice.

avatar
Lakarijee
Friday, 14.10.2016
22:35

Radonjic je veliki gospodin, mislim da se nece naljutiti, ima on drugih briga.

avatar
Povratak kralja 43
Friday, 14.10.2016
22:29

Spavaš li mirno Dejane Radonjiću :D

avatar
Lav
Saturday, 15.10.2016
00:02

Kao bebica... Nista se ti ne sekiraj ;)

avatar
Voja
Friday, 14.10.2016
22:20

Uz svo postovanje Radonjica ali cinjenica je da je u onakvoj atmosveri ni utakmici on neposredni krivac sto Zvezda nije dobila utakmicu. Jeste Radonjic mozda i najbolji trener na ovim nasim prostorima i da je mnogo napredovao u odnosu na pre dve godine ali je isto tako sigurno da jos nije dorastao oavako velikim utakmicama, jer se kada utakmica udje u neizvesnu zavrsnicu totalno gubi, bez prave reakcijeni ideje kako da se izbegne poraz.

avatar
poljskikupanjac
Friday, 14.10.2016
22:15

pa sta je lose rekao istinu kad dobro odradiposao hvalimo ga kad ne odradi kritikujemo to jenormalno u svakom poslu pa sto ne bi u trenerskom definitivno se zajebo u trecoj sa kuzmicem ali ne bitno sa timom sastavljenim sa domacim igracima odlicna igra

avatar
babaroga
Saturday, 15.10.2016
09:07

A i ti si jedan od strucnjaka koji bi branili nisku postavu sa Kuzmicem? Pa stvarno...