Sjajna Bogdanova priča o odnosu sa Vujoševićem! Dule je od igrača i na ovaj način pravio bolje ljude...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.05.2020.
22:54
Izvor: Sportske.net, b92.net

To što je Bogdan tu gde danas jeste, velika je zasluga i njegovog nekadaškeg trenera u Partizanu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović vreme tokom pauze u NBA ligi zbog pandemije koronavirusa prekraćuje uključenjima na Fejsbuku koja imaju i humanitarni karakter, jer osim komunikacije sa navijačima, Bogdan organizuje i skupljanje donacije za humanitarnu pomoć gde je to potrebno.

B92.net je preneo nekoliko Bogdanovih odgovora na pitanja navijača, ali posebno je zanimljiv njegov komentar o odnosu sa Duškom Vujoševićem, sa kojim je sarađivao i uz koga se afirmisao u Partizanu.

"Imao sam zadatak da pogledam film. Knjigu sam pročitao, potom i jedan film, a onda mi je dao i drugi da pogledam, Lovac na jelene.

To je film gde je na kraju ona scena gde snajperom nišani jelena i na kraju treba da odluči da li da puca ili ne, i skloni nišan.

Pitao me je šta se dešava na kraju filma, da li lovac ubija jelena ili ne, a ja nisam imao pojma jer nisam gledao", kaže Bogdanović i dodaje:

"Rekao sam mu 'da', nakon čega me je poslao na tribine da trčim uz stepenice. Kada sam se vratio ponovo me je pitao i odgovorio sam sa 'ne', na šta me je upitao 'Jesi li gledao film?'. Odgovaram mu: 'Nisam'. A on me pita: 'Pa što lažeš? Ajd' sada ponovo 20 stepenica'", ispričao je Bogdanović.
-
Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 01.06.2020
11:52

Da, zaista sjajna prica

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 01.06.2020
08:47

Osim sto je ekscentricno, sto odavno znao o Vujosevicu, ja ovdje ne vidim nista pametno.