Sjajna vest iz Hrvatske, Cibona se spasila, ovo je tim na početku priprema!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.08.2022.
12:18
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

I novi trener i novi tim.

AdmiralBet ABA liga/Cibona/Mihal Jacic
AdmiralBet ABA liga/Cibona/Mihal Jacic

Povezane vesti

Ekipa zagrebačke Cibone ipak će se takmičiti naredne sezone u AdmiralBet ABA ligi, iako je ovog leta bila na ivici stečaja i prošla kroz dva-tri veoma teška meseca velike neizvesnosti oko budućnosti nekadašnjeg šampiona Evrope.

Iz kluba se još uvek ne oglašavaju, ali zagrebačke ''Sportske novosti'' pišu da je klub ''spašen'' i danas bi trebalo da novi trener Josip Sesar okupi ekipu na početku priprema za sledeću sezonu.

On će na raspolaganju imati samo dvojicu košarkaša iz prošle sezone - Krešimira Radovčića i Ivana Majcunića, a uz njih će se naći i još šestorica igrača - Sven Smajlagić, Krešimir Ljubičić i Lovro Mazalin kao povratnici u tim, plus još tri nova igrača: Borna Kapusta, Ivan Perasović i Slovenac Blaž Mesiček koji je za sada jedini stranac u ekipi.

Za sada će nekoliko igrača biti i na probi, a narednih dana se očekuje i angažovanje još pojačanja, kako bi se što pre kompletirao roster za sledeću sezonu.

Kada je u pitanju AdmiralBet ABA liga, prvi favorit za titulu biće Partizan. Kvota da će crno-beli osvojiti ovo takmičenje je 1.70 u AdmiralBet-u, a prati ga branilac titule Crvena zvezda sa kvotom 2.40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke