Sjajna vest iz Minhena - Povratak Lučića posle osam meseci!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.12.2023.
19:42
Izvor: Sportske.net

Oporavak je dugo trajao, ali to je sada iza njega.

Povezane vesti

Minhenski Bajern je večeras dobio veliko pojačanje - srpski reprezentativac Vladimir Lučić vratio se na teren posle osmomesečne pauze zbog povrede lakta.

On je večeras nastupio u derbiju 11. kola Bundeslige protiv aktuelnog šampiona Ulma. Meč je odigran u Minhenu, a Bajern je pred svojim navijačima ubedljivo trijumfovao rezultatom 95:80.

Utakmica je bila ravnopravna i rezultatski neizvesna, sve do početka četvrte deonice, kada Bajern pravi seriju 18:2 i uspeva da prelomi meč u svoju korist.

Vladimir Lučić je na terenu proveo nepunih deset minuta i za to vreme je upisao osam poena i jedan skok, uz stopostotan šut iz igre - 1/1 za dva i 2/2 za tri poena.

Argentinac Bolmaro je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena, po 15 su upisali Bonga i Edvards, a ekipu Ulma su predvodili Brazilac De Paula sa 18 i Amerikanac Figeroa sa 17 poena.

Ulmu je ovo drugi uzastopni poraz, ali je zadržao drugo mesto na tabeli sa skorom 8-3 iza vodećeg Hemnica koji ima dve pobede više, a Bajern je treći sa sedam pobeda i tri poraza, uz utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke