Sjajne vesti za Partizan - Ispao Huventud!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.04.2022.
22:27
Izvor: Sportske.net

Znate šta ovo znači, ali trebalo bi gledati u svoje dvorište...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Huventuda je večeras ispala iz Evrokupa pošto je od nje bio bolji Ulm rezultatom 73:79!

Tvrdo je bilo na obe strane u početku utakmice, domaći su stigli do 14:8, ali gosti su tada odigrali veoma dobru završnicu prve četvrtine i stigli su čak i do preokreta nakon poena Dželoua (17:18).

Domaćin je dobro krenuo u nastavak, Pol je pogodio trojku, ali je na drugoj strani bio veoma raspoložen Blosomgejm. Ipak, Para je bio igrač koji je držao Huventud i doneo im plus od 7 poena.

Održavao je Huventud blagu prednost i u trećoj četvrtini, a onda je došla njima katastrofalna poslednja. 

Imali su domaći plus i u prvih pet minuta četvrte četvrtine, ali je Kriston uspeo da prvo preokrene rezultat, Blosomgejm je pogodio trojku, a na 1:20 do kraja Kriston pogađa za 63:70!

I u poslednji minut su gosti ušli imajući pomenutu prednost, Klepeiš je ukrao loptu, bilo je jasno da je Huventud, inače pobednik grupe A, ispao iz takmičenja već u osmini finala. Imali su jedan trzaj do kraja kada je Ribas pogodio trojku za minus od tri poena, ali je bilo prekasno. 

Dakle, ukoliko Partizan stigne do finala, biće domaćin u tom meču, pošto je bio bolji u regularnom delu od svakog tima iz tog dela žreba. 

Kriston najbolji u redovima Ulma, postigao je 21 poen, ali je imao i 5 skokova i 6 asistencija. Pored njega, Blosomgejm takođe 21 poen, a u Huventudu Vilis 17 poena, Para 13. 

AdmiralBet ima najveće kvote na poene igrača u NBA i Evroligi, obavezno proverite u ponudi popularne kladionice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke