Sjajne vesti za Partizan - vraća se ljubimac navijača!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 01.10.2024.
09:05
Izvor: Sportske.net

Kanadski krilni centar bi do kraja nedelje trebalo na parket.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crno-beli nisu mogli da zamisle bolje vesti početkom radne nedelje pošto je, prema saznanjima Telegrafa, Ajzea Majk počeo sa treninzima i uskoro bi trebalo da se vrati na teren.

Košarkaš koji je sa francuskim Buržom igrao finale Evrokupa prošle sezone stigao je u redove crno-belih kao jedno od mnogobrojnih pojačanja u potpuno novom timu Željka Obradovića.

Za razliku od saigrača, nova "četvorka" crno-belih još nije imala priliku da debituje u zvaničnim mečevima, ali bi i tome uskoro mogao da dođe kraj pošto je pitanje trenutka kada će na parket.

Imajući u vidu njegovu impresioniranost atmosferom koju su "Grobari" napravili u prošlonedeljnom meču protiv čačanskog Borca, nema sumnje da će Majk blistati na parketu.

Crno-beli naredni meč igraju u četvrtak od 20:30 na startu Evrolige protiv Baskonije, ali su male šanse da se 27-godišnji Kanađanin nađe na terenu, pa sve sluti da će se beogradskoj publici predstaviti nekoliko dana kasnije u duelu protiv Cibone u AdmiralBet ABA ligi.

Podsetimo, Partizan je u nedelju uveče trijumfom protiv Spartaka u Subotici stigao do druge pobede u regionalnoj ligi, napravivši tako sjajnu uvertiru pred put u Vitoriju odakle će startovati novu evroligašku sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke