Skariolo posle trijumfa podsetio na Zvezdinu bolnu ranu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.03.2023.
20:23
Izvor: Sportske.net

Sad se još više pitamo kako i Zvezda nije uspela da ih pobedi. I to pred svojim navijačima.

© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Preneli smo ranije tokom večeri, Virtus je u prvoj utakmici 28. kola Evrolige kao gost ubedljivo savladao Albu u Berlinu sa 96:74.

Sve vreme je Virtus dominirao, Miloš Teodosić je bio šuterski sjajno raspoložen, pa je trener Serđo Skariolo posle meča mogao da bude veoma zadovoljan.

Na pres konferenciji je, između ostalog, podsetio i da je poslednjeplasirana Alba, koja je večeras pretrpela 21. poraz, svoju poslednju pobedu ostvarila protiv Crvene zvezde u Beogradu. Bilo je tada ubedljivih 87:72 u korist Albe, što je bio pravi šok za Zvezdine navijače.

''Veoma sam zadovoljan našim učinkom. Alba Berlin je pobedila u Beogradu pre dve nedelje, a borila se dobro u Kaunasu pre dva dana. Imali smo pravi pristup od početka i postavili utakmicu na pravi put. U trećoj četvrtini imali smo problema, ali smo bili dobri u ponovnom stvaranju prednosti od 15-16 poena i svi su dali svoj doprinos. Dobro smo podelili loptu, 27 asistencija je mnogo i automatski kada dobro dodate loptu procenat šuta je visok. Sa defanzivne tačke gledišta, ponekad smo gubili viziju na skoku, ali onda smo dobro zatvarali. Srećni smo zbog pobede, idemo dalje i razmišljamo o sledećoj utakmici'', izjavio je Skariolo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke