Skromni ''dabl-dabl'' za Jokićeve standarde, ali pobeda se piše!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.10.2022.
08:17
Izvor: Sportske.net

Ipak, imao je i manju minutažu nego obično.

Beta/AP Photo/Jack Dempsey
Beta/AP Photo/Jack Dempsey

Povezane vesti

Šesta utakmica Denver Nagetsa od početka sezone u NBA ligi i četvrta pobeda, uz revanš ''džezerima'' za poraz na premijeri.

Nagetsi su noćas pred svojim navijačima slavili sa 117:101, pa sada obe ekipe imaju skor 4-2.

Jokić i drugovi su odlično započeli meč, bili su prilično efikasni u prbpj četvrtini kada su stekli desetak poena prednosti, u drugoj je ta prednost bila duplirana (55:35) i bez obzira što je Juta početkom trećeg kvartala prišla na ''minus sedam'', Denver je kontrolisao dešavanja na terenu i bez većih problema upisao pobedu, pa nije ni bilo potrebe da se Jokić previše troši u ovom meču.

Srpski centar je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme upisao 12 poena, 10 skokova i šest asistencija. Najefikasniji u njegovoj ekipi bili su Hajland sa 26 i Porter sa 22 poena i 13 skokova, a Marej ih je pratio sa 13 postignutih poena.

Finac Lauri Markanen najistaknutiji kod ''džezera'' sa 17 poena i deset skokova, uz njega istakli su se i Konli sa 14 i Sekston sa 13 postignutih poena.

Noćas u ponoć po našem vremenu, Majami će gostovati slabašnim Kingsima koji su još uvek bez pobede, čekamo i nastup mladog Nikole Jovića, a kvota u AdmiralBet-u na trijumf Majamija je 1.63.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke