Skupština završena, Partizan ne odustaje, šta sledi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.07.2020.
19:18
Izvor: Sportske.net

Crno-beli istrajni u svom stavu, iako za to nisu dobili podršku većine drugih klubova, koje izgleda ova tema i ne zanima previše.

Pedja Milosavljevic/Starsport ©
Pedja Milosavljevic/Starsport ©

Povezane vesti

Onlajn sednica Skupštine ABA lige završena je danas posle dosta natezanja i - bez najvažnijih odluka.

Preneli smo tokom dana, Partizan je bio protiv da predstavnik FMP-a Zoran Tošković bude imenovan za novog predsedavajućeg ABA lige, s obzirom da je on predstavnik Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

Pošto odluka o izboru novog predsedavajućeg ABA lige treba da bude doneta jednoglasno, a da Partizan nije želeo da popusti iako nije dobio podršku ostalih, do izbora na ovoj sednici nije došlo.

Takođe, na narednoj Skupštini bi trebalo da se reši i pravni status lige, da se raspravlja o protokolu koji bi ABA liga poslala državama iz kojih dolaze klubovi, ali pre toga treba izabrati predsednika.

Mediji spekulišu da će narednih dana zasedati Upravni odbor Partizana, koji bi trebalo da iznese konačan stav crno-belih po ovom pitanju.

Naredna sednica Skupštine ABA lige očekuje se za nekoliko dana.
-
baner 9


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilanJ
Thursday, 16.07.2020
22:37

Cirkus od pravne države, verovatno jedine na svetu gde dva kluba sa istim menadžmentom na čelu igraju istu ligu. Sve je u Srbiji kriminalizovano, pa i sport!

avatar
MilošPB
Thursday, 16.07.2020
22:21

Zašto nisu tražili i izbacivanje Igokee? Pa, vodi je dugogodišnji igrač Zvezde Radivojević. Ne znam što se oni bune kad baš ove godine neće ni videti plejof? U plejof idu: CZV, Budućnost, Mornar i CedOli.

avatar
babaroga
Thursday, 16.07.2020
21:14

Šta sledi? Pa zašto je Ostoja pokrenuo sve ovo: raspad lige, svi nazad u svoje nacionalne kuće, svi će dobiti po jedan EC a Zvezda licencu za EL. Kraj biosskopa.

avatar
Ruzek
Thursday, 16.07.2020
20:04

Ne razumem kome je palo na pamet da predloži takvog kandidata.Pa jel mora da bude neko iz zvezde ili Partizana.Pa nadjite nekoga ko bar nije zvanično povezan sa njima,pa ljudi pobogu bar glumite poštenje...

avatar
MilošPB
Thursday, 16.07.2020
22:17

Može li Miodrag Babić? Predsednik KK Hemofarm, potpredsednik SD Partizan i predsednik KSSCG. Možda je nepodoban jer vam ne priznaje titulu, onu čuvenu iz svlačionica Milenijuma. Vaš pp, a ne priznaje vam titulu. Uvek komedija.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 16.07.2020
20:00

Komedija i cirkus od nekadasnjeg Zvezdinog rivala.