Šlag na torti Zvezdinog slavlja - Bili Beron!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.02.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Skener društvene mreže. Ne treba opisivati koliko ga obožavaju na Malom Kalemegdanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaš Zenita Bili Beron nije ostao imun na osvajanje Kupa Radivoj Korać ekipe Crvene zvezde, čiji je nekada bio igrač.

U toku svog boravka na Malom Kalemegdanu, Bili Beron je podigao sve trofeje izuzev Kupa Radivoj Korać. Tada je vlasništvo nad "Žućkovom levicom" imao Partizan koji je u to vreme osvojio tri uzastopna Kupa, da bi u poslednje dve godine on završavao u naručju igrača iz crveno-belog tabora.

Bili Beron zna kako je igrati protiv Partizana, zna šta derbi predstavlja i koliku važnost ima, posebno kada je direktna borba za odličje u pitanju. Juče je i njegov dan bio uspešan - osvojio je trofej u brzom šutiranju trojki u Ol-staru VTB lige, ali je stigao i da isprati meč svog bivšeg kluba.

Na zvaničnom Instagram profilu KK Crvena zvezda, Bili Beron je rešio da razgali navijače ovog kluba, čiji je ljubimac napisavši "Ajde!" na objavu slavlja posle podizanja trofeja.

Pojedine objave od prošle večeri ispratili su i bivši igrači Crvene zvezde poput Marka Gudurića, Vladimira Štimca, Korija Voldena, Lengstona Hola, Kej-Si Riversa, Nemanje Nedovića...

Printscreen/KK Crvena zvezda Instagram

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke