Slavlje u Zvezdi nakon derbija, oglasio se i Terzić!

Autor: Lazar Nikolić
petak 09.12.2022.
16:00
Izvor: Sportske.net

Stigla čestitka od prvog čoveka sportskog društva Crvena zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u prvom, istorijskom evroligaškom večitom derbiju kao gosti u prepunoj "Areni" savladali domaćina Partizana sa 76:73, a dan nakon velikog trijumfa ne stišava se euforija među zvezdašima.

Pobedu ekipi trenera Duška Ivanovića čestitao je i predsednik sportskog društva Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba Zvezda Terzić. 

On je istakao da je ponosan načinom na koji Zvezdini košarkaši reprezentuju klub u Evropi.

"Velika zvezdaška porodica nastavlja da ispisuje istoriju srpskog i evropskog sporta. Beograd je sinoć bio domaćin prvog evroligaškog večitog derbija. Velike čestitke našim košarkašima koji su u ovoj istorijskoj utakmici stigli do pobede, po kojoj će biti upamćeni. Pokazali su kako se bori za svoj klub i doneli radost zvezdaškoj javnosti. Ostvariti pobede u dva večita derbija u kratkom vremenskom razmaku je rezultat kojim treba da se ponosimo. Još jednom im čestitam na odličnom rezultatu i pravom sportskom ponašanju, ponosni smo na način na koji nas reprezentuju u Evropi", piše u Terzićevoj poruci.

Košarkaše Crvene zvezde već naredne nedelje očekuju dve evroligaške utakmice u kojima će crveno-beli biti domaćini, 13. decembra protiv Žalgirisa i dva dana kasnije protiv Olimpije iz MIlana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke